One Bottle One Tree» Chardonnay

Vi planter trær og gjør planeten litt grønnere !

NYHET!
«One Bottle One Tree» Chardonnay

Kjære vinvenn

Økologisk vin med mening!
Vi i Vinhuset NoFra er veldig opptatt av god vin, men vi er også veldig  opptatt av at planeten vi lever på, og at den har det bra! Derfor  vi er veldig stolte over å kunngjøre at vi har inngått et viktig samarbeide med organisasjonen ONE TREE PLANTED.

One Tree Planted er en ideell organisasjon 501 © (3) dedikert til global skogplanting. Deres oppdrag  er å plante et tre i skogen, et og et av gangen. Hver «1 dollar»  donert hjelper dem med å plante et nytt tre. De øker også bevisstheten  om viktigheten av trær, tilbyr virksomheter som vår, en enkel bærekraftig løsning og motiverer yngre generasjoner til å gjøre noe positivt for miljøet. Finn ut mer om dette her:  på www.onetreeplanted.org

I samarbeid med vår økologiske vinprodusent La Jara, lanserte vi en helt ny italiensk hvitvin på vinmonopolet 4 september, som  heter «One Bottle, One Tree – Chardonnay. Navnet er det samme som navnet på organisasjonen.
Vår forpliktelse så langt sammen med de andre landene som deltar, er å plante 20 000 trær,  i løpet av 2020. Det håper og tror vi, at vi skal få til. Disse trærne vil bli plantet i Rwanda og Etiopia.
Trær renser luft og vann, skaper habitater for biologisk mangfold, bidrar til helse og velvære, og skaper arbeidsplasser for sosial innvirkning.  Vi føler oss derfor beæret over å utføre nyplanting gjennom organisasjonen «One Tree Planted», som en integrert del av vårt oppdrag.

 

For hver flaske vi selger,
plantes det et tre i Rwanda eller Etiopia!

One Bottle One Tree – Sertifisert økologisk og vegan!
Strågul farge. Aromaer fra pære, hvit fersken, hint av sitrus og lyse blomster. Frisk og mineralsk smak, god balanse, og nydelig ettersmak.
100% Chardonnay

Passer til aperitiff, salater og grønnsaker. Vegansk mat. Kan selvsagt også drikkes til  fisk, skalldyr og kylling.
Kun 0,94 gram sukker pr liter.
Varenummer: 11866201        (BU)
Kr. 129,90
Etikettene på flaskene (foran og bak) er trykket på 100% trefritt materiale.

Vi håper at våre gode vinvenner og  kunder vil støtte dette viktige prosjektet, ved å bestille noen flasker. Dette er selvsagt et «non profit prosjekt», hvor fortjenesten går til organisasjonen.


 

Jeg ønsker deg en fin høst helg.
Vinhandler – Marchand de vins

Comments are closed.