Pressen Skriver


Pressen omfavner våre viner.


I Glasset
Heidi Jaksland Kvernmo

Tirsdagstipset:
Moden Pomerol med finesse

Klikk her for å lese mer


Climat Louis Max Pinot Noir
“Les Terres froides” 2019

Tara 1. mai 2020, Gunnhild Bjørnsti:
”Dette er en fin pinot noir fra høytliggende vinmarker med aroma av mørke og røde bær og innslag av lakris og urter. Rødvinen er frisk og fruktig på smak med varme mørke og røde bær og innslag av urter, litt pepper og lakris. Denne pinot noiren er ueiket. Rødvinen passer til lyst og rødt kjøtt, hvit fisk samt oster.”
Les hele artikkelen her


UKENS RØDVIN I VG
Pounamu Special Selection Pinot Noir 2017
Saftig og elegant Pinot Noir!
VG 15.08.15

Lindheim Farmer’s Reserve Coolship Cherry
88 poeng i dn.no
Les mer her

Aperitif 17.04.18
Rødt, vårlig pinot noir-knallkjøp i basis!
Les mer her
12. mars 2018

Valduero Una Cepa 2014

Ribera del Duero
Terningkast 5 – 87 poeng
Robert Lie i Dagbladet
9. mars 2018

Climat Louis Max Pinot Noir “Les Terres froides” 2016
 Ueiket og frisk vin, med god syre. Rubinrød farge.
Aromaer fra små røde, mørke og friske frukter, med hint av pepper.
En elegant, delikat og fruktig vin.
Produsert av vinmakere fra Burgund som en “Bourgogne rouge”!
Les mer her
Terningkast 5 i VG

Det beste norske Ølet!!
Test av 25 norske ølnyheter på vinmonopolet.
Lindheim Guttorm Imperial Stout
Lindheim Ølkompani. 88 poeng.
Aromatisk duft av karamell, ristede nøtter og vanilje.
Fyldig munnfølelse. Smak av karamell og nøtter med brente bitre toner i ettersmaken.
Dagens Næringsliv 3. Februar  2018

TOPP 20
Blant 600 vinnyheter
er dette de 20 beste kjøpene!
Louis Métaireau Cuvee One 2016
DN 13. Januar 2018

Nyttårs­ bobler
Tradisjonen tro er det stor sannsynlighet
for at det er bobler som er den
store vinneren på årets siste dag.
Drappier Carte d’Or Brut
Terningkast 5
Robert Lie
Dagbladet 29 desember 2017

Slik smaker det!
Det er krevende å forklare smak.
Så jeg skal bruke musikk for å fortelle deg
hvordan Bordeaux-viner smaker.
Ch. Haut-Goujon 2012  til kr. 209,90  (BU)
Ch. Picque Caillou 2014 til kr. 269,-  (BU)
Ch. Haut-Claverie  til kr. 139,80 – (Basis)
Ingvild Tennfjord
A-MAGASINET September 2017

Denne hvitvinen er faktisk utrolig billig
Le G de Guiraud er en lekker vin for å nyte selv eller gi bort i gave.
Særlig i magnumflaske. Og prisen er veldig gunstig.
Ukens vin i Aperitif

Velkommen til en frisk og sunn livsstil!
«Vinhøna»
ved Mona Haugen-Kind»
Les hva hus sier om:
Le G de Château Guiraud 2015

Marquise de Provence Rosé Pamplemousse

Balestri Valda Soave Classico 2015

Quien Bordeaux Blanc 2015

Ch. L’Ermitage Sainte Cécile Rosé 2016

Pares Balta Cava Pink Brut

Gilbert & Gaillard 
Gir La Jara vinene 4 gullmedaljer
Les mer her

Chateau L’Ermitage rosé 2016 
(Nyhet i mai 2017)
TV2 «God morgen Norge»
Liora og Wencke presenterer vinen

A-Magasinet 16. juni 2017: Ingvild Tennfjord
En smak av honning: Viner med sødme
Karakter 6 til Ch Guirau Sauternes 2010
«Dette er en av de store klassikerne fra Bordeaux,
meditasjonsvin som smaker av honning, aprikos og fersken»

VG 8. april 2017 –  VG hjelper deg:
Påskeferien i boks!
– Aubrade  Prestige BIB  –
Terningkast 6. Aromatisk hvitvin.

Vinhøna 26. januar 2017:
I dag skal dere få to gode vintips til Bacalao,
enten dere bruker den fantastiske skreien som er
i sesong nå eller den tradisjonelle klippfisken.

A-magasinet – Start en vinklubb: 
Le G de Guiraud: Aromatisk Sauvignon Blanc

A-magasinet 16. desember 2016
Perfekt vertskap – Le G de Château Guiraud –  nydelig, rett og slett !!! 
Terningkast 6

Telemarksavisa – Mads Endresen: 18.
November  Bordeaux på bordet nå:
Château grand Housteau 2015 Terningkast 5 og 6
Quien Bordeaux Blanc  2015  Terningkast 5
Château Fougas 2014 Terningkast 4

Rogaland avis 9.12.2016
Herlig trekløver fra Toscana!

Apéritif 14.12.2016
Knallkjøp fra Bordeaux – holder lenge gjør den også

Telemarksavisa (TA) Mads Endresen:
Modne julegaveviner! Château Castera 2010

Vinivest 16.09.16:
Gode viner for høsten:
La Fleur de  Pins 2015
Quien Bordeaux blanc 2015
Château La Reyne 2012

Bladet Ren mat høst 2016:
Flere og bedre Økoviner:
Château fougas organic 2010

Maison mat & vin nr. 5 2016:
Vintips til maten:
Pajzos T Furmint DRY 2014/Ungarn

Dagbladet, Robert Lie
Godt til skalldyr:
Louis Métaireau Grand mouton 2013, Loire Frankrike
Terningkast 5

Dagens Næringsliv 20 august 2016:
Le G de Guiraud: MYE VIN FOR PENGENE!

 Telemark Arbeiderblad 12. august 2016
Fire franske fine: Louis Max Saint-Veran 2014
Terningkast 5  – Stilig ueiket chardonnay, meget bra kjøp!

Dagbladet: Godt til skalldyr
Louis Metaireau Grand Mouton Loire  2013  Terningkast 5

TARA – Gunnhilds vinfavoritter:
Rosa gleder i glasset
Kjærlighetsrosé: Château Roseline – Love by Roseline.

 

hvaharjegiglasset
 To røde til  grill-sesongen 
Château La Reyne Le Prestige 2012


Telemarkavisa 29.4.16

Frankofil fredag

Aftenposten 2.4.16
Smaken av vår i glasset

Aperitif
Et meget godt kjøp, en flott vin som tåler Terningkast 6.

Lindheim cider Weisse,
et godt alternativ til tørr musserende!


Aftenposten 5. mars 2016

Ch Malescasse 2010 –
Veldig mye Bordeaux  for pengene!

Maison mat & vin nr. 2 /2016
Mellot La Moussiere Sancerre Rosé 2013

aperitif.no 4.03.16
Balestri valda Soave Classico: En god og smaksrik Soave…

Adressa.no
Balkestri Valda soave classico – Terningkast 5

Apéritif.no
Her får du hvit burgundvin til veldig gunstig pris

Hotelmagasinet
Nr.1 2016
Verdens beste øl

NY BLOGG: Enkle gleder
Bobler for kjærester

Vinhøna 21.1.16
La Jara Pinot Grigio Rosé Brut

Vinhøna  6.1.16
Cremant-fest!

A-Magasinet 29.1.16/ Tennfjord:
Duften av Bordeaux: Château Le G de Guiraud

Drammens Tidende / 30. 1.16:
Eiker Ølfabrikk

VG 9. januar 2016
Ukens rødvin: Château Castera 2010

Dagbladet 28.12.2015:
Bobler / Champagne Drappier Millesime exception  brut 2008

Hustes vin Des. 15:
Bordeaux på vei til kjelleren

ViniVest
4. 12. 2015
All you need for JULEN 2015:

«Den søte juletiden – søt hvitvin»

Vin & Brennevin / Desember 2015:
Årets vintest til julen og vinteren!
Ch Grand Housteau
Ch Moulin Haut Villars
Ch Fougas
Ch La Reyne
Ch Serilhan
Drappier Brut Rosé
Drappier Carte Blanche

Kostholdsveilederen Mona Haugen-Kind skriver om franske viner:
Château La Reyne, og Château Grand Housteau,
Château Fougas og Quien Bordeaux

A-magasinet 25.11.15
Når ungene endelig sover…

Huset Vin 23.11.15
Kjellerbesøk hos Domaine Guillot-Broux

VG helg 24 okt. 15
Bordeaux for folket

Comments are closed.