Vin og musikk hører sammen – ingen tvil om det!

Vin og musikk hører sammen
– ingen tvil om det!

 

Det er straks vinterferie for mange av oss, og vi skal finne frem vinterutstyret,  ski, skøyter el akebrett, men det er også tid for å nyte fantastisk vin, mat og musikk, prøve og finne lyspunkter midt i pandemien.

Ed Sheeran – Perfect Symphony with Andrea Bocelli

Sett på den fantastiske musikken til Andrea Bocelli (klikk her)  og ta  frem en flaske fra Familien  Bocellis vingård i Toscana!  Nå er deres nydelige «Bocelli Family Wines» endelig tilbake på lager igjen,  og du kan prøve de nye årgangene!

Alle kjenner Andrea Bocelli sin flotte stemme, og vet at han er kjent for musikk og sang, men ikke alle vet at Familien Bocelli har produsert klassisk, toscansk vin, på deres familieeide gård i Lajatico,  siden 1831.
Vinmarkene har vinstokker som er eldre enn 70 år, og de har dyrket de klassiske druetypene Sangiovese, Canaiolo, Colorino, Malvasia og Trebbiano. Gjennom analyser har de også oppdaget at jordsmonnet er meget godt egnet for Cabernet Sauvignon druen.  Denne ble plantet for ca 10 år siden, og i dag produseres  eksepsjonelle druer, med distinkt eleganse og «kaldt klima» karakter. Etikettene er fortsatt de samme, som bestefaren til Andreas og Alberto benyttet fra 1950 årene.

Bocelli Wine Collection representerer et knippe små produsenter, som produserer viner med  «lav avkastningsproduksjon», håndlaget på den tradisjonsrike måten,  med den opprinnelige stil, og karakter, og  hvor hver av vinene  har sin unike historie å fortelle. 
Nedenfor finner du en oversikt over de vinene som er tilgjengelige i Norge!

Lajatico, familien Bocellis 180 år gamle  vingård.

Andrea Bocelli har et godt hjerte, og et stort ønske om å hjelpe de svake, fattige og barn som sliter. Han har derfor opprettet sitt eget hjelpefond, Andrea Bocelli Foundation.

 

Andrea Bocelli Foundation – Mission and Vision:  
Han sier selv: “Jeg tror sterkt at kjærlighet gir rettferdighet. Og det er av denne enkle grunnen at vi alle er ansvarlige for å bygge en bedre verden.
Siden kjærlighet fremmer troen, må det motsatte også være sant. De fantastiske livene vi har fått, gir oss privilegiet, muligheten og ansvaret for å gi de mindre heldige bedre fremtid og muligheter.
Deres misjon er å hjelpe mennesker og samfunn med fattigdom, analfabetisme, angst på grunn av sykdom, eller sosial utstøtelse, ved å fremme og støtte nasjonale og internasjonale prosjekter, som fremmer overvinnelse av disse barrierer, og gir uttrykk for deres potensiale.»
Andrea Bocelli

Les mer om dette her: www. andreabocellifoundation.org


Les mer om Bocelli vinene og se en video om brødrene Bocelli her


Hovedsortiment:

Bocelli Prosecco Extra Dry

Italia , Prosecco

Denne musserende vinen har deilige blomster- og fruktaromaer som gjør ganen godt. I motsetning til andre musserende er den ikke så tøff, men den kiler i halsen med en god mykhet, og en flott mineralitet.

Varenr.: 7328901
Pris 169,90

klikk her for å lese mer og bestille fra polet


Bocelli Chianti 2017/2018

Italia , Toscana , Chianti

Flott vinøs bouquet, med fruktige og floralske hint, som leder til en forsiktig, krydret avslutning, med hint av sjokolade, hvit pepper, hasselnøtter og bjørnebær. 

Varenr.: 7327801

Pris 189,90 

klikk her for å lese mer og bestille fra polet


Bocelli Tenor Red  2017

Italia , Toscana , region

Brilliant mørkrød farge. Cabernet Sauvignon tilføyer duft og smak av solbær, pepper og kirsebær aromaer, samtidig som den gir vinen en god struktur. Sangiovese gir vinen god syre og et “bakben” samt gode aromaer fra frukt, og krydderbusker. 

Varenr.: 7327601
Pris 199,90

klikk her for å lese mer og bestille fra polet


Bocelli Poggioncino 2015

Italia , Toscana , region

Rubinrød farge. Aromaer fra bringebær, rabarbra, jordbær, tørre tranebær, med hint av fennikel i kjernen. Flatterende aromaer fra aprikoser og pærer. 

Varenr.: 7343201  
Pris: 309,90

klikk her for å lese mer og bestille fra polet


Små partier:

Bocelli Brunello di Montalcino 2011

Italia , Toscana , Brunello di Montalcino

Smak av mørk sjokolade og mørke kirsebær. Utviklet med struktur og kompleksitet.

Varenr.: 12025601 
kr 550,70 – KUN 7 flasker igjen

klikk her for å lese mer og bestille fra polet


Bocelli Alcide 2011

Italia , Toscana , region

Fyldig og rik med moden frukt, lang ettersmak med litt krydder.

Varenr.: 12016901
kr 420,40 – kun 18 flasker igjen

klikk her for å lese mer og bestille fra polet


Bocelli Vino di Nobile Montepulciano 2013

Italia , Toscana , Vino Nobile di Montepulciano

Klare smak av kirsebær, plommer. Myke tanniner.

Varenr.: 12016801
kr 419,90 – kun 15 flasker igjen

klikk her for å lese mer og bestille fra polet


Brødrene Bocelli, Andrea og Alberto.

 

 


Ha fin og musikalsk helg!

Vinhandler – Marchand de vins

og


Marketing manager


Comments are closed.