Get Adobe Flash player

 

Hver eneste flaske er et resultat av samspillet mellom klima, jordsmonn og vinbondens tekniske og kunstneriske evner til å foredle råstoffene til en flaske vin, som med stolthet settes på et dekket bord. Vinens oppgave er å løfte måltidet, utfylle det og gjøre det til en bedre sanse- og sosial opplevelse.

Jeg er født i Bordeaux, i en familie med sterke tradisjoner i vinbransjen. Vårt familietre stammer tilbake til år 421 e.K., og fra denne tiden er vår families slagord følgende: ”En bretoner forråder aldri”. Noen historiske innføringslinjer for å komme til vin. En god del av min familie (meg selv inkludert) var/er négociants (vinhandlere) i Bordeaux. En “négociant” må alltid ta hensyn til universelle og tidløse verdier. En vinhandler kan aldri forråde sine kunder. Derfor leter jeg etter ærlige viner som representerer det beste fra sitt distrikt. Vinens personlighet bærer preg av det lokale jordsmonnet, klimaet og druene. De beste produsentene klarer å kombinere tradisjoner, moderne teknikk og ydmykhet.

Mitt motto er: “Drikk oftere, mindre og bedre.” Med det i tankene reiser jeg fra produsent til produsent for å finne de beste vinene som faller i smak hos deg som vinnyter.
Dette er min arv og min lidenskap, som jeg med stolthet fører videre. Det er en glede å kunne dele min kunnskap og min vin- og kanskje vinfilosofi med deg!”

Ta gjerne kontakt med meg. 

Har du noe på hjertet, eller er det noe du lurer på vedrørende vin, mat og reiser?
Jeg kan hjelpe deg.
 

Jeg treffes på telefonnummer +47 46 54 69 66 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Facebook

Facebook Følg meg på Facebook