Get Adobe Flash player

Referanser

Jeg «oppdaget» Nicolas for ca. 15 år siden i Oslo, og har siden være heldig å oppleve ham i forskjellig vin settinger.  Nicolas slutter aldri å begeistre med sin uovertrufne kunnskap og fantastiske historier. Nicolas er en  ydmyk vin connaisseur med humor på nivå med en topp standup komiker…og den mest sjarmerende Norsk med franske accent!!

Vi har valgt å laget ett nytt eventyr med Nicolas i 2018 …et Champagne eventyr!

Richard Høie
Daglig leder

CHR-Eiendom
www.chreiendom.no

ruiner
Hamar Vinklubb arrangerte vinkveld mandag 25.09 2017 med tema Bordeaux - Vin i 3000 år.
Foredragsholder: Nicolas Mahé de Berdouaré fra Vinhuset NoFra.

Det ble en uforglemmelig kveld! God vin, morsomt og spirituelt ledet av Nicolas med fakta og historier knyttet til vin og vinkultur gjennom flere tusen år.
Han er velkommen igjen! Og igjen! Og igjen!
De 39 som møtte på vinkvelden 25.09 kommer garantert igjen, og neste gang tar de med seg venner og naboer.

Vi sees om et års tid, Nicolas!

Hamar Vinklubb
leder Ove Sørum

"Ønsker du en veldig sjarmerende og utrolig flink vinekspert – anbefaler jeg Nicolas på det sterkeste! Han har en utstråling og formidlingsevne som gjør at forsamlingen følger nøye med og koser seg veldig under foredraget og selve «smakingen» på vin.
Han holder liv i forsamlingen og svarer på alt av spørsmål på en ydmyk og veldig flott måte.

Anbefales på det sterkeste". 
(juni 2017)

Serit_skagerak.png

Torbjørn Ulgenes
Markedssjef / KAM / Senior rådgiver

"Under vårens kjedesamling deltok Nicolas med foredrag og smaking. Femti deltagere fikk en fantastisk underholdene og smaksrik reise gjennom vinens verden. Den var lærerik uansett forkunnskaper. Vi hadde alt fra ikke-vin-drikkende til ivrige samlere i salen. Nicolas delte sine personlige erfaringer som vinhandler med anekdoter, kunnskap og humor, med et befriende og ujålete skråblikk på vinen, dens filosofi og kultur.

Vi evaluerer alle deler av våre samlinger og kvelden med Nicolas fikk samlingens høyeste score! Anbefales!"
(mars 2017)

elite.png

Per Johan Waag
Kjedeleder | Retail manager

0017 MGM POM VEND04

Vi hadde gleden av å ha Nicolas på besøk i Sanden Vinforening i Lillesand nylig.
Hans kunnskap om vin er enorm, og hans formidlingsevne og entusiasme er uovertruffen.
Hans foredrag om vin kan trygt anbefales! Vi vil gjerne ha han tilbake ved en senere anledning.

Sanden Vinforening
Øyvind Moen og Theis H. Pedersen

 

 

logo nkhcc png

"Vinsmakinger med Nicolas fra NoFra er noe helt spesielt - de er ikke som vanlige smakinger hvor bare det karakteristiske ved de enkelte vinene blir fremhevet .
Nicolas smakinger er en "seanse" en vin opplevelse, hvor vinens historie, ispedd historier fra Nicolas meget varierte bakgrunn og erfaringer i vinens verden, bl.a. fra Bordeaux, Sør-Afrika og Norge. En 3 timers total vinopplevelse ut fra hans filosofi; drikk mindre, bedre , oftere. Jeg har vært på to forskjelliges smakinger med ham, storartet oppllevelse!
En vinsmaking med Nicolas anbefales på det sterkeste, den glemmer du ikke ! Hans viner kan trygt anbefales ! meget god valuta for pengene!

Egil Hagen
Norge-Hong-kong handelskammer
16. april 2015

 

Logo GV

Golia Vinklubb med sine 165 medlemmer har flere ganger hatt gleden av å ha Nicolas Mahé de Berdouaré på besøk. Han har hver gang levert et inspirerende, kunnskapsrikt og humoristisk foredrag som ikke bare omfatter gode viner, men også historiske anekdoter og geografiske referanser som har gitt tilhørerne ny viten. Vi i Golia Vinklubb vil helt sikkert få flere besøk av Nicolas, og kan trygt anbefale han som foreleser, ikke bare for vinklubber, men også for f.eks. bedrifter som ønsker en anderledes tilstelning for ansatte og/eller kunder.
Truls Aasterud

Mvh
Truls Aasterud

 

Les mer her

 

Club Vinicole 
Sarpsborg

Hei Nicolas!

Det ville glede oss å stå på referanselisten din !

Du gir et solid og engasjerende foredrag , hver gang !
Ditt smittende vesen og din utrolige kunnskap om vin , vinmakere og alt som hører til, gir oss en god følelse, en følelse av å bli smittet av din engasjement og når du forlater oss har du høynet, ikke bare kunnskapen om , men også gleden av å nyte god vin.

A bien tot !

Med vinøs hilsen
Club Vinicole, Sarpsborg
Morten Ulstrup

 


Vinklubben 
X-Society
     


«Torsdag 26. mars 2015 hadde vinklubben X-Society gleden av (nok en gang) å ha besøk av Nicolas Mahé de Berdouaré, Med innlevelse, stor kunnskap og engasjement tok han oss med på en reise i vinens verden.
Nicolas har en unik evne til å levendegjøre og tilgjengeliggjøre sin kunnskap, ikke bare i sine bøker men også som foredragsholder.

Mvh
Magne Lystrup
Styreformann i X-Society.
Vinspaltist i Asker & Bærumsavisen»

Vi inviterte Nicolas til å holde foredrag på vårt kundearrangement «Renter og vin». Første del av temaet fant vi det tryggest å overlate til andre, mens Nicolas med engasjement, dyptgående kunnskap og humor ivaretok andre del på en suveren måte. Det ble en vellykket ettermiddag og kveld!
Jørn Aleksandersen, BN Bank   

Facebook

Facebook Følg meg på Facebook