Get Adobe Flash player

Vinforedrag

 

Vin til julematen.


Her har du en liten oversikt hvilken vin du kan velge til tradisjonell norsk julemat.

Caption

 

EN ANNERLEDES VINSMAKING

Vinens verden er spennende og mangfoldig.
Jeg ble født inn i en gammel, tradisjonsrik vinhandler-familie i Bordeaux, og har hele livet vært fascinert av vinens rolle i vår kultur og historie. For meg er vinproduksjon alkymi hvor vinen forteller historien om klima, jordsmonn og bondens evner til å foredle druene. Vin er et levende produkt og et nytelsesmiddel som har vært brukt av mennesket i årtusener.

Jeg liker å møte mennesker i avslappede omgivelser for å snakke om vin, og fortelle mine historier fra mange år som vinhandler. Noen ganger drar jeg på besøk til små vinklubber, og andre ganger besøker jeg større firmaer. Interessen for å lære mer om vin er felles hos alle.

Praktisk informasjon
Vin må bestilles og hentes av dere på deres nærmeste vinmonopolets butikk. av dere (dere får i god ti i forveien en detaljer liste fra meg). En flaske holder for ca. 10 personer.

Bøkene mine er til salgs og jeg sitter gjerne etter foredraget for å signere en personlig hilsen til dem mom måtte ønske det.
Les mer om bøkene med å trykke HER.

Honorarer kan presiseres med å sende en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om hva dere ønsker (når, hvor, hvem, antall deltakerne, formål ...).

For foredrag utenfor Oslo må reisekostnader og eventuelt overnatting på hotell dekkes i tillegg.

Ta kontakt med meg dersom din vinklubb eller ditt firma ønsker å arrangere en annerledes vinsmaking!

Jeg treffes på telefon +47 46 54 69 66 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook

Facebook Følg meg på Facebook