Get Adobe Flash player

Vinforedrag

EN ANNERLEDES VINSMAKING

Vinens verden er spennende og mangfoldig.
Jeg ble født inn i en gammel, tradisjonsrik vinhandler-familie i Bordeaux, og har hele livet vært fascinert av vinens rolle i vår kultur og historie. For meg er vinproduksjon alkymi hvor vinen forteller historien om klima, jordsmonn og bondens evner til å foredle druene. Vin er et levende produkt og et nytelsesmiddel som har vært brukt av mennesket i årtusener.

Jeg liker å møte mennesker i avslappede omgivelser for å snakke om vin, og fortelle mine historier fra mange år som vinhandler. Noen ganger drar jeg på besøk til små vinklubber, og andre ganger besøker jeg større firmaer. Interessen for å lære mer om vin er felles hos alle.

Praktisk informasjon
Vin må bestilles og hentes av dere på deres nærmeste vinmonopolets butikk. av dere (dere får i god ti i forveien en detaljer liste fra meg). En flaske holder for ca. 10 personer.

Bøkene mine er til salgs og jeg sitter gjerne etter foredraget for å signere en personlig hilsen til dem mom måtte ønske det.
Les mer om bøkene med å trykke HER.

Honorarer kan presiseres med å sende en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om hva dere ønsker (når, hvor, hvem, antall deltakerne, formål ...).

For foredrag utenfor Oslo må reisekostnader og eventuelt overnatting på hotell dekkes i tillegg.

Ta kontakt med meg dersom din vinklubb eller ditt firma ønsker å arrangere en annerledes vinsmaking!

Jeg treffes på telefon +47 46 54 69 66 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook

Facebook Følg meg på Facebook